Ceritler İlkokulu
GAZİPAŞA KÖYÜ GAZİPAŞA KÜME EVLERİ ÇORUM ALACA CERITLER ILKOKUL ORTAOKUL BLOK NO 9 ALACA / ÇORUM

VİZYON

Çıktılarının; Eğitim ve Öğretim de ki başarılarıyla, gittikleri okullarda istenen öğrenciler olmaları ve Yurdumuzun dünyada bulunması gereken konuma gelmesinde söz sahibi olmalarıyla Türkiye genelinde başarısı tescillenmiş, liderliği kabul edilmiş, müşterileri tarafından tanınan ve istenen bir okul olabilme.

MİSYON

Biz: Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli, kendilerine güvenen, yenilikçi, paylaşımcı, Ülkesine, Milletine ve tüm insanlık adına yararlı işler yapacak, bu işleri yaparken de aklın ve bilimin yolunu kullanacak fertler olarak yetişmeleri için çalışmaktayız.

BAŞARILAR

Biz Ceritler İlkokulu ve Ceritler Ortaokulu ailesiyiz. Ecdadımızdan aldığımız örnekle geleceğe yönelik tüm gelişmelerin öncülüğünü yapma gayretindeyiz, örnek oluruz. Bizde geçmişe özlem olmaz. Çünkü Her gün daha iyiye, daha güzele, daha doğruya ve başarıya ulaşırız. Bizde: İnsan sevgisi, başarıya doğru değişim ve gelişme ön plandadır.
Öğretim Şekli :OKULUMUZ TAM GÜN EĞİTİM-ÖĞRETİM YAPMAKTADIR.

OKULUMUZ TAM GÜN EĞİTİM-ÖĞRETİM YAPMAKTADIR.

08:40´DA DERS BAŞLAR 15:00´DA BİTER

OKULUMUZ KALORİFERLİ ISINMA SİSTEMİNE SAHİPTİR.

Okulumuz;Çorum ilimize 79 km,Alaca ilçemize 27 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gazipaşa ve Killik köylerinin tam ortasında bulunan okulumuz bu iki köyün öğrencilerine eğitim öğretim hizmeti vermekte iken 2016/2017 Eğitim Öğretim Yılı´ndan itibaren taşımalı olarak Belpınar Köyü öğrencileri de okulumuza gelmektedir.